Betaalmogelijkheden

Bij Zoizo-underwear.com kan je je bestelling betalen door middel van iDEAL (of Bancontact | Mister Cash voor België) en Maestro credit card. Daarnaast is het mogelijk om het bedrag vooruit over te maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het artikel onder rembours te versturen. Hier zijn echter extra kosten aan verbonden.
 
iDEAL / Bancontact | Mister Cash
Betalen met iDEAL of Bancontact | Mister Cash (België) is een zeer gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet: snel, gemakkelijk en gratis afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Je ontvangt van ons een bericht als wij de betaling hebben ontvangen. Daarna verweken wij de bestelling.
 
Maestro
Eenvoudig betalen met je Maestro credit Card. Afhandeling gaat verder eenvoudig: zodra we de betaling hebben ontvangen (en daarover ontvang je bericht) maken we je bestelling klaar en verzenden we die zo snel mogelijk
 
Vooruitbetalen 
Bij vooruit betalen maak je zelf het geld over naar het volgende bankrekeningnummer: IBAN: NL13ABNA0627037038 | BIC : ABNANL2A t.n.v. Basics4kidz.com (ons moederbedrijf) Nadat de bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van de bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het ordernummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 10 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 10 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 10 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd. 
 
Rembours
Als je kiest om te betalen onder rembours, betaal je de bestelling bij aflevering aan de deur. De kosten hiervan bedragen € 18,90 (€ 4,95  en € 13,95 extra kosten) en komen voor rekening van de klant. De betaling dient contant en gepast voldaan te worden aan de medewerker van PostNL. Als je betaald hebt en hebt getekend voor ontvangst, ontvang je de bestelling.
 
Veilig betalen 
Bij de betaling wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding (zie het groene slotje linksboven in je menubalk). Dit geeft aan dat de via internet verstuurde gegevens beveiligd zijn. De verstuurde klantgegevens kunnen alleen door de ontvanger worden gezien.