Zoizo-underwear

  • |
  • |
  • Registreren

Over ons

Wij zijn sinds 2010 een van de leukste merken op het gebied van kinderondergoed in de Benelux. Naast ons fijne basis assortiment broekjes en hemdjes voor jongens en meisjes brengen we twee keer per jaar een seasonal collectie ondergoed en pyjama’s uit voor kinderen van 2 tot 16 jaar. Onze artikelen zijn eigenwijs en stoer en hebben verrassende details.

We besteden veel tijd aan de afwerking van onze producten en kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel. In deze webshop kan je duidelijk zien hoe ons kinderondergoed er uit ziet. Ons basis kinderondergoed hebben we altijd op voorraad en dat is dus super snel leverbaar. Het is altijd ons doel geweest om zo comfortabel mogelijk en trendy kinderondergoed te maken wat kinderen aanspreekt en wat ze dan ook graag zullen dragen. Onze prints sluiten dan ook zo veel mogelijk aan bij de belevingswereld van kinderen.

Natuurlijk hebben we een groot assortiment, er moet wat te kiezen vallen toch? Onze pyjama’s hebben we in de maten 92 t/m 176 en al onze artikelen zijn gemaakt van een super zachte elastische katoen die ook na heel veel wassen erg mooi blijft. Al onze producten zijn op duurzaamheid en kleurechtheid getest. Met opzet hebben we gekozen om maat en merkaanduiding aan de binnenzijde van de artikelen te printen, zodat geen enkel van onze artikelen een irriterend label heeft. Natuurlijk blijven we onze collectie aanpassen en uitbreiden en daarom zijn er zo nu en dan ook leuke sale artikelen in onze shop beschikbaar.

Wij hopen dat jij en de kinderen erg veel plezier hebben van ons lekkere ondergoed en fijne pyjama's

Nicole Wagemakers
Jet Smit

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 Zoizo-underwear - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce