Zoizo-underwear

  • |
  • |
  • Registreren

Verzenden & retourneren

Levertijd en het volgen van uw zending

Nederland en België: 1 - 2 werkdagen.

Voor 16.00h besteld? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

Bestellingen die in het weekend of op officiële feestdagen worden ingevoerd worden de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Uw krijgt per e-mail op het door u ingevoerde e-mailadres een bevestiging van uw bestelling. Wanneer uw bestelling is klaargemaakt en meegegeven aan onze transporteur ontvangt uw ook weer per e-mail daarvan een bevestiging met daarin de track & trace informatie betreffende uw zending.

Zou u deze informatie niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat de e-mail bij de spam terecht gekomen is. Vind u daar niets, neem dan gerust contact met ons op. Wij sturen u met alle liefde de informatie nog een keertje toe.

U kunt ons tussen 8.30 en 18.00h tijdens werkdagen bereiken onder telefoonnummer +31 (0)6 50247857. Vragen per e-mail kunt u sturen naar [email protected] of u kunt gebruik maken van ons contact formulier

 

Verzendkosten

Zoizo-underwear.com neemt het grootste deel van de kosten van de inslag, verpakking, opslag, en verwerking voor z'n rekening. 

Verzendkosten Nederland : €6,95. Vanaf een bestelling met een waarde van €75,= netto berekenen wij geen verzendkosten.

Verzendkosten België : € 9,95. Bij bestellingen met een waarde van meer dan €150,= netto berekenen wij geen verzendkosten

Omruil of retour

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de door u bestelde artikelen. 

Maar zouden de artikelen niet passen, of niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen gebruik maken van uw herroepingsrecht en de artikelen aan ons retourneren. Maar bijvoorbeeld een te grote pyjama kunnen de kinderen altijd nog in groeien, dat scheelt weer verzendkosten. 

Download hier het retour formulier. Print het uit en vul het in en verpak de artikelen deugdelijk zodat beschadiging van de producten en/of de productverpakking wordt vermeden en stuur dan dat alles naar:

Zoizo-underwear.com

De Trompet 1217

1967 DA Heemskerk

Zodra de artikelen in goede orde door ons zijn ontvangen, verwerken wij e.e.a. administratief. Met gebruikmaking van uw initiële betalingsmethode storten het juiste bedrag retour op uw rekening. Het kan een paar dagen duren voordat het bedrag weer daadwerkelijk is bijgeschreven.

De verzendkosten voor de retour zijn voor uw eigen rekening. De verzendkosten voor het opsturen van de eerste omruil zijn voor rekening van Zoizo-underwear.com.

Heeft u verder nog vragen over uw zending, omruil of retour, dan kunt u ons tussen 8.30 en 18.00h op  werkdagen bereiken onder telefoonnummer +31 (0)6 50247857. Buiten kantooruren kunt ons bereiken per e-mail : [email protected] of kunt u gebruik maken van het contact formulier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 Zoizo-underwear - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce